Відновлення родинних зв'язків

clip_image002

Служба Розшуку НК ТЧХУ ( Національний Комітет Товариства Червоного Хреста України) інформує вас про те, що у складі Служби розшуку Німецького Червоного Хреста є підрозділ, який займається консультативною допомогою з питань імміграції до Німеччини та інтеграції в країні осіб німецького походження, а також вирішенням соціальних проблем існуючих і потенційних переселенців.

За пропозицією наших німецьких колег, ми будемо приймати звернення від громадян, яких цікавлять подібні питання і яким зручніше спілкуватись за допомогою ТЧХУ, і координувати отримання кваліфікованих відповідей на питання, які турбують багатьох наших співгромадян.

Просимо повідомляти зацікавленим особам, що заява має бути підготовлена російською мовою, написана розбірливим почерком або надрукована, містити всі необхідні відомості (в залежності від питання) і повні персональні дані заявника (включно з номером телефону, адресою електронної пошти тощо). Як завжди, до заяви додається дозвіл на обробку персональних даних заявника.

Якщо до заяви додаються скан-копії документів, то вони мають бути за архівовані в одному файлі обсягом до 20 Мб (інакше ми не зможемо переслати ці копії до Служби розшуку Німецького Червоного Хреста).

Орієнтовна форма заяви:

"В связи с (указать обстоятельства) прошу специалистов Немецкого Красного Креста проконсультировать меня по следующим вопросам:

1. (например) В какие учреждения Германии можно обратиться для получения информации о (указать объект информации)?

2. (например) Куда я могу обратиться по вопросу получения алиментов ?

И так далее.

Будемо раді зворотному зв’язку і завжди готові надати необхідну консультацію.

Голова міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Бабич