Бізнес-форум «Business4Wome»

clip_image00118 та 19 жовтня 2017 року у місті Маріуполь за адресою вул. Харлампіївська, 17 (ДК «Молодіжний») відбудеться бізнес-форум «Business4Women» організаторами якого виступає Центр підтримки бізнесу у місті Краматорськ за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку у рамках ініціативи EU4 Business Європейського союзу.

Метою цього заходу є об’єднання жінок-підприємців Донецького та Луганського регіонів України, які мають досвід або також хочуть розпочати підприємницьку діяльність.

До участі у форумі запрошуються: мешканці Донецької та Луганської областей, які мають досвід в бізнесі або тільки хочуть розпочати підприємницьку діяльність, представники органів влади, неурядових громадських організацій та бізнес-асоціацій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів, студенти вищих навчальних закладів.

В програмі бізнес-форуму плануються виступи міжнародних та українських спікерів, історії успіху жінок-підприємниць, нагородження переможців конкурсу робіт «Чому я обираю власний бізнес», урочиста вечеря (можливість спілкування та налагодження контактів), а також, проведення майстер-класів «Як оцінити свою бізнес-ідею», «Вирішення спорів і конфліктів без звернення до суду», «Партизанський маркетинг».

Участь у Форумі безкоштовна. Реєстраційна форма для попередньої реєстрації: https://form.jotfo rmeu.com/72393528033355

Більш детальну інформацію щодо проведення та участі у бізнес-форумі, можливо отримати звернувшись за телефонами: +380626471076; +380629523396; +380504714440 — контактна особа Наталя Іванова, або на e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Центр підтриски бізнесу м. Краматорськ