Вчимося керувати державою

Громади все активніше беруть участь у вирішенні проблем країни та є рушійною силою на шляху до її соціально-економічного становлення. Громада маючи відповідні знання і навички, беручи участь у житті територіальних громад, можуть якнайкраще використати свої сили, знайти нові способи розв’язання усталених проблем і внести свій внесок у практику державного управління.

З метою формування спеціалістів, які надалі стануть новою політичною елітою нашої держави діє освітній проект Перша Українська Академія Політики (ПУАП).

ПУАП - це прогресивна освітня платформа, яка надає кваліфіковані навчальні послуги в галузі політичного менеджменту, піару, вітчизняного законодавства, інших сферах державного управління, а також ораторського мистецтва і публічних виступів.

Тих хто бачить себе в політиці, прагне завести корисні контакти та зв'язки, збирається брати участь у виборах та провести успішну виборчу кампанію Перша Українська Академія Політики запрошує на загальний курс політичної освіти, який проходитиме 21 та 22 квітня у місті Києві.

Більш детальну інформацію можна дізнатись на сайті Першої Української академії Політики http://puap.org/