Дитяче оздоровлення влітку

Сватівський районний комунальний позаміський заклад оздоровлення та відпочинку (СРКПЗОВ) «Гончарівський» запрошує усіх дітей на оздоровлення та відпочинок на III зміну, з 17липня по 6 серпня 2019 року.

Термін зміни 21 день. Вартість путівки для оздоровлення та відпочинку становить 5500 грн.

СРКПЗОВ «Гончарівський» розташований в центрі мальовничого села Гончарівка, яке розкинулось по обидва береги річки Красна — в підніжжі крейдяних пагорбів — зі своїми чудовими краєвидами та чистим повітрям, на відстані 7 км від міста Сватове.

Харчування дітей в дитячому закладі 5-разове, включає в себе вітамінізовані продукти, овочі, фрукти, що постачаються прямо із садів та полів місцевої агрофірми. Окрім того, в закладі функціонує дієт-стіл.

Особлива увага під час літнього періоду завжди приділяється цікавій виховній та спортивно-масовій роботі. Кожного дня проводяться різноманітні конкурси, виставки, ігри та змагання. Дитячому закладу належить великий спортивний комплекс загальною площею у 2 гектари. Обов’язково організовується купання дітей в басейнах. Для цього в таборі є 2 басейни з обсягом води 25 м³ кожен.

За більш детальною інформацією з питань відпочинку дітей у СРКПЗОВ «Гончарівський» звертайтеся за посиланням http://svatovo.ws/goncharivskiy/ або до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради.