Про намір ФОП Оганесян С.С. здійсніти встановлення тарифів на теплову енергію /послуги з постачання теплової енергії

 ФОП Оганесян С.С. інформує про те, що у зв'язку з будівництвом котельні для опалення Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області, ФОП Оганесян С.С. має намір надавати послугу з постачання теплової енергії Лисичанському відділу поліції, розташованому за адресою м. Лисичанськ, вул. Менделєєва, буд. 17, у зв’язку з чим виникла потреба встановлення тарифу на послугу з постачання теплової енергії, а також інформує про намір здійснити встановлення тарифів на теплову енергію/ послугу з постачання теплової енергії, згідно вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги (наказ Мінрегіонрозвитку від 05.06.2018р. № 130).

 

Тариф на теплову енергію, що дорівнює тарифу на послугу з постачання теплової енергії, розрахований згідно з вимогами Закону України «Про житлово-комунальні послуги», який набрав чинності 01.05.2019 року, структура витрат відповідає вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. №869 (із змінами).

Нижче наведений тариф на теплову енергію/послугу з постачання теплової енергії який планується ввести в дію:

для бюджетних установ - 1836,68 грн/Гкал без податку на додану вартість.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань з питання наміру ФОП Оганесян С.С. здійсніти встановлення тарифів на теплову енергію /послуги з постачання теплової енергії приймаються протягом 7-ми календарних днів з дати розміщення цієї інформації на офіційному веб-сайті військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області за адресою: вул. Дружби, буд. 18, кв. 53, м. Гірське, Попаснянського району, Луганської області. Орган уповноважений встановлювати тарифи на постачання теплової енергії/послуги з постачання теплової енергії - військово-цивільна адміністрація міста Лисичанськ Луганської області, яка разташована за адресою: 93100, м.Лисичанськ, вул.Грушевського,7.

Структура тарифу наведена у Додатку.

Вложения:
Скачать этот файл (Struktura_tarifu.docx)Struktura_tarifu.docx[ ]