12 листопада о 16.30 - онлайн-інформаційний захід «Молодь - серце активностей»

До уваги громадян, зацікавлених у розвитку молодіжного центра!

12 листопада 2020 року о 16:30 запрошуємо взяти участь в онлайн-інформаційному заході «Молодь — серце активностей», який має на меті залучення молоді та зацікавлених громадян для розвитку молодіжного центра.

Молодіжний центр — це не просто місце для зустрічей та спілкування, це простір для змін, розвитку, креативу та неформальної освіти, набуття лідерського потенціалу та досвіду волонтерства в нашому місті, впровадження молодіжної роботи на всеукраїнському та місцевому рівні та координація роботи молодіжної та громадської спільноти.

Якщо тобі від 14 до 35 років і ти маєш активну позицію та прагнеш змін, працюєш або мрієш працювати з цікавими людьми або просто хочеш змістовно провести вільний час, заповнюй Google-форму та реєструйся: https://cutt.ly/ogX4sdm та отримуй посилання на пошту на онлайн-захід, який реалізується лисичанською командою проєкту «Школа соціальних ініціатив».

Додаткова інформація: (095)034-52-17 Ганна Рясна, (066)809-40-70 Марина Махницька.

Реалізація проєкту «Школа соціальних ініціатив» є можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».