Шановні мешканці Лисичанської територіальної громади!

Управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області (далі – Управління) повідомляє, що протягом останнього часу збільшились звернення громадян міст Привілля та Рубіжне щодо підвищення тарифу по маршрутах «Лисичанськ - Привілля» та «Лисичанськ - Рубіжне».

З огляду на це Управління повідомляє наступне.

 

Відповідно до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» організація пасажирських перевезень на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі області покладається на обласні державні адміністрації. Тобто замовником вищезазначених маршрутів є Луганська обласна державна адміністрація (далі – Луганська ОДА). Погодження зміни тарифів здійснюється Департаментом розвитку, утримання мережі автомобільних доріг області, промисловості, транспорту та зв’язку Луганської ОДА.

Зауважимо, що на сьогоднішній день ще триває процедура приєднання Новодружеської та Привільської територіальних громад до Лисичанської міської ВЦА, тому повноваження щодо зміни тарифу по маршрутах «Лисичанськ - Привілля» та «Лисичанськ - Рубіжне» поки що залишаються за вищезазначеним Департаментом Луганської ОДА.

Управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської ВЦА