Увага! Аварійна ситуація на газопроводі середнього тиску!

Шановні споживачі природного газу!

Лисичанське МРУЕГГ повідомляє, що у зв’язку з аварійною ситуацією на газопроводі середнього тиску, станом на 23.00 9 серпня 2021 року без газопостачання залишилось 352 абонента вул. Рубіжна, вул. Мічуріна, вул. Радіщєва, вул. Казанська, пров. Гірницький, пров. Залізничний, вул. Ціалковського м. Лисичанська.

9 серпня 2021 року о 22.45 до аварійно-диспетчерської служби Лисичанського МРУЕГГ надійшло повідомлення про запах газу за адресою: м. Лисичанськ, вул. Мічуріна район ГК № 6. Виїхавши на місце слюсарями служби АДС було встановлено пошкодження запірної арматури Ду 100 мм, встановленої на газопроводі середнього тиску у ГК № 6.

Роботи з ліквідації витоку газу ведуться. Відновлення газопостачання відбудеться після виконання ремонтних робіт та повторного пуску газу споживачам згідно з вимогами Правил безпеки систем газопостачання.

Лисичанське МРУЕГГ просить перекрити крани перед газовими приладами на час відновлення газопостачання та не залишати газові прилади без нагляду. Допустити робітників Лисичанського МРУЕГГ до газових приладів для проведення робіт з пуску газу.

Лисичанське МРУЕГГ просить дотримуватись Правил безпеки систем газопостачання та бути уважними щодо використання газу у побуті.

Якщо ви почули запах газу, негайно передзвоніть за телефоном 104 до аварійно-диспетчерської служби Лисичанського МРУЕГГ.

Адміністрація Лисичанського МРУЕГГ