До уваги споживачів природного газу!

Лисичанське МРУЕГГ повідомляє, що 17 серпня 2021 року без газопостачання залишилось 264 абонента, а саме: пр. Перемоги, 127, вул. Ген. Потапенко, 176, 178, 182, м.Лисичанська, у зв’язку з аварійною ситуацією на газопроводі низького тиску.

17 серпня 2021 року о 05 год. 00 хв. до аварійно-диспетчерської служби Лисичанського МРУЕГГ надійшло повідомлення про виток газу за адресою: м.Лисичанськ, пр. Перемоги, 127.

Виїхавши на місце слюсарями служби АДС було встановлено виток газу з запірної арматури Ду 100 мм встановленої на газопроводі низького тиску.

Роботи з ліквідації витоку газу ведуться, відновлення газопостачання відбудеться після виконання ремонтних робіт та повторного пуску газу споживачам згідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Лисичанське МРУЕГГ просить перекрити крани перед газовими приладами на час відновлення газопостачання не залишати газові прилади без нагляду. Допустити робітників Лисичанського МРУЕГГ до газових приладів для проведення робіт з пуску газу.

Лисичанське МРУЕГГ просить дотримуватись Правил безпеки систем газопостачання та бути уважними щодо використання газу у побуті.

Якщо ви почули запах газу, негайно передзвоніть за телефоном 104 до аварійно-диспетчерської служби Лисичанського МРУЕГГ.

Адміністрація Лисичанського МРУЕГГ