Вікіпедія проводить конкурс «Культурна спадщина та видатні постаті»

 Шановні бібліотекарі та бібліотекарки!

Із 5 жовтня до 5 листопада запрошуємо взяти участь у всеукраїнському конкурсі «Культурна спадщина та видатні постаті» з наповнення україномовного розділу Вікіпедії статтями про об’єкти культурної спадщини та видатних людей України.

Долучитися до заходу можуть також усі охочі.

Щоб долучитися до конкурсу, потрібно зареєструватися у Вікіпедії і створити чи суттєво поліпшити принаймні одну статтю протягом конкурсного періоду згідно з правилами Вікіпедії. На переможців очікують цінні призи та сувеніри, активних учасників й учасниць – пам’ятні сувеніри і сертифікати про участь. 

Зазначимо, у межах підготовки до конкурсу заплановано проведення двох вебінарів, які пройдуть 27 вересня, 7 та 19 жовтня. Реєстрація вже відкрита.

Детальні умови та покрокова інструкція участі – на сторінці акції у Вікіпедії.

Адреса організаторів для запитань і пропозицій: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Довідково: такий конкурс «Вікімедіа Україна» проводить уже вдруге. У межах конкурсу 2018 року бібліотекарі та користувачі із 45 бібліотек з усієї України створили та доповнили майже 300 статей.

Організаторами конкурсу є ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна».

ГО «Вікімедіа Україна»