Лисичанська міська військова адміністрація має на меті придбати об’єкти нерухомого майна у комунальну власність

На виконання заходів комплексної цільової програми розселення евакуйованих мешканців Лисичанської міської територіальної громади «Тимчасова оселя» на 2022-2023 роки, Лисичанська міська військова адміністрація має на меті придбати об’єкти нерухомого майна у комунальну власність Лисичанської міської військової адміністрації. Об’єкт має відповідати певним критеріям.

 

  1. У зв’язку із російською агресією та проведенням активних бойових дій на окремих територій України, з урахуванням безпеки для тимчасово розміщених осіб, визначити, що об’єкт нерухомості не повинні   знаходитись у Донецькій, Луганській, Харківській, Волинській, Херсонській, Сумській, Рівненській, Миколаївській, Запорізькій, Одеській областях та АР Крим.
  2. Об’єкти нерухомості, які розглядаються для придбання у комунальну власність Лисичанської міської територіальноїгромади, повинні мати 100 % готовності будівництва.
  3. Вартість 1 м. кв. об’єкту нерухомості не повинна перевищувати вартості, яка затверджена Міністерством регіонального розвитку у відповідному регіоні.
  4. Площа об’єкту нерухомості повинна бути не меншою 1000 м2.
  5. Об’єкт нерухомості обов’язково має бути підключений до мереж електропостачання, газопостачання, водопостачання та водовідведення.
  6. Об’єкту нерухомості повинен мати шляхи автомобільного сполучення з твердим покриттям, що мають з’єднання з загальною мережею автомобільних доріг України.
  7. Об’єкт має знаходитись в межах населеного пункту, або не далі 5 км від населеного пункту, відстань до зупинки громадського транспорту має бути не більшою як 1000 метрів.
  8. Земельна ділянка під об’єктом нерухомості повинна бути сформованою та знаходитись у власності або у користуванні продавця.
  9. Рік побудови нерухомості не повинен бути раніше 1960 року.
  10. Об’єкти нерухомості, які розглядаються для придбання у комунальну власність Лисичанської міської територіальноїгромади не повинні входити до будівель які віднесені до пам’яток архітектури.
  11. Об’єкт нерухомого майна має бути пристосований для комфортного, компактного розміщення (проживання) внутрішньо переміщених осіб.

            Продавці чиї об’єкти відповідають визначеним критеріям мають надіслати відповідні документи на розгляд комісії з питань придбання об’єктів нерухомого майна за кошти міського бюджету громади Лисичанської міської військової адміністрації. Для розгляду пропозиції продавець має надати пакет документів.

  1. Комерційну пропозицію що має містити: вартість об’єкта нерухомого майна у національній валюті Україні, опис об’єкта нерухомого майна, актуальні фото/відео матеріали що характеризують зовнішній стан будівель (споруд) та стан внутрішніх приміщень.
  2. Свідоцтво про право власності на нерухоме майно.
  3. Правовстановлюючі документи, що підтверджують право власності, або право користування земельною ділянкою.
  4. Технічний паспорт на будівлі і споруди.
  5. Довідку про кількість зареєстрованих осіб.
  6. Підтвердження про відсутність заборгованості зі сплати податку на нерухоме майно, земельного податку (орендної плати за землю).
  7. Актуальний витяг з Державного земельного кадастру.
  8. Актуальні відомості щодо зареєстрованих речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень
  9. У разі прийняття комісією пропозиції, продавець повинен надати Актуальну експертну оцінку вартості нерухомого майна та земельної ділянки у разі наявності такої.

Пропозиції приймаються протягом 7 (семи) днів з моменту публікації оголошення.

Пропозиції надсилайте на електронну скриньку Лисичанської міської військової адміністрації – Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

За детальною інформацією звертайтесь до секретаря комісії з питань придбання об’єктів нерухомого майна Лисичанської міської військової адміністрації Альони Маслакової – +380956558617(з 09.00-16.00)