Вебінар з "Основ самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях"

Фахівці Луганської служби зайнятості продовжують проводити вебінари з «Основ самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях» для клієнтів служби зайнятості та внутрішньо переміщених жителів Луганщини.

Ці заходи проводяться онлайн, на платформі Zoom. Єдине, що потрібно – наявність інтернету. Отже, кожен має змогу отримати важливі знання з саморегуляції свого психологічного стану, щоб мати розуміння, що зі мною відбувається, мати інструменти допомоги собі та оточуючим. Вміти відновлювати власні ресурси сьогодні, щоб бути ефективним та мати повноцінне життя завтра.

Наступний вебінар запланований на п’ятницю 22 вересня об 11:00, долучитися можна за посиланням: https://us05web.zoom.us/j/89457237882...

Идентификатор конференции: 894 5723 7882

Код доступу: 39K2BR

Здобуті знання – наша відповідь на виклики життя у воєнний час. Потрібно піклуватися про наш внутрішній світ, щоб мати сили відновлюватися в світі навколишньому.

Такі зустрічі проводяться в рамках всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської.

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr