Do you speak English? Долучайтесь до національного програми з вивчення англійської мови Future Perfect

Національна програма Future Perfect (https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect), яку ініціював Президент України, що передбачає впровадження англійської мови у різних сферах діяльності, а також передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них — платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova.

Empower — це ініціатива британських колег з Кембриджу, доступна для всіх українських університетів. Онлайн-платформа, яка поєднує сучасні методи навчання, є корисним інструментом для викладачів і студентів. Він має на меті популяризувати англійську мову в Україні - https://bit.ly/49QPVgV

Promova — це платформа для вивчення мов з персоналізованим підходом, яка забезпечує своїм користувачам цікаве й просте навчання, орієнтоване на результат. Тут різноманітні інструменти для вдосконалення мовних навичок — bite-sized уроки в курсах для самостійного опрацювання, ком’юніті учнів для спілкування. Платформа надає українцям безоплатний доступ до чотирьох курсів англійської: General English, Business English, English with TV series та Travel English - https://bit.ly/3T0d1Ma

У межах Future Perfect платформа надає українцям безоплатний Premium-доступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов. Скористатися можливістю можна зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.Підпис - https://promova.com/free-for-ukraine.

Приєднуйтеся до програми, що готує до майбутнього!

Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard.