Шановні працівники соціальної сфери Лисичанської територіальної громади!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

В цей святковий день ми вшановуємо людей, що обрали для себе справою життя нелегку i гуманістичну мiсiю — постійну, багатогранну i всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Вам випало непросте завдання — бути провідниками соціальної політики в період суспільних перетворень, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Своєю працею ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві.

Я переконаний, що лише люди з великим серцем та щирою душею обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію. Впевнений, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади.

Від щирого серця хочу подякувати всім соціальним працівникам за віддану працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, за душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями, мріями, які безперешкодно здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у вашій благородній справі, реалізації ідей та задумів на користь кожного громадянина та всього українського народу!

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка