Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення професійного свята — Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Культура — це не робота, а — місія, яка несе добро та красу.

Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто день у день веде величезну просвітницьку роботу.

Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей.

Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне — робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

Щиро вдячний всім працівникам закладів культури нашої громади за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Без вас не обходиться жодне свято. Ви докладаєте максимальних зусиль для того, щоб ми могли пишатися нашою територіальною громадою. Саме ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину у світ прекрасного, та відіграєте головну роль у збереженні духовної спадщини.

Бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка