Якщо Ви не можете обійтися без сторонньої допомоги

Турбота про жителів міста — один із пріоритетних напрямків в роботі Лисичанської міської ради. Не залишити без уваги і підтримки ветеранів війни та праці, інвалідів, допомогти їм впоратися з повсякденними побутовими потребами — ось основне завдання, поставлене територіальному центру соціального обслуговування.

Відділення соціальної допомоги вдома Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у своїй роботі керується Державними стандартами догляду вдома та паліативного догляду, затвердженими наказами Міністерства соціальної політики.

Фахівці терцентру надають послуги громадянам, які опинилися в складній життєвій ситуації, на платній та безоплатній основі. Це — соціальна допомога на дому одиноким та самотньопроживаючим пенсіонерам (прання, прибирання, приготування їжі, придбання продуктів, медикаментів та ін.), сприяння в отриманні допомоги з ремонту житла, пошитті і реставрації одягу, виконанні господарських робіт, наданні перукарських послуг, а також догляд за невиліковно хворими.

Шановні жителі міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля!

Якщо ви не можете обійтися без сторонньої соціально-побутової підтримки або поруч з Вами знаходиться людина, якій потрібна така допомога, звертайтеся до Лисичанського територіального центру.

Повну інформацію про послуги терцентру можна отримати за телефоном 7-29-29, або в терцентрі щодня, крім вихідних, з 8.00 до 16.00 за адресою: вул. Малиновського, 22Б.

Лисичанський територіальний центр