Мультидисциплінарна команда терцентру здійснила черговий виїзд

З метою надання комплексу соціальних послуг громадянам похилого віку та особам з інвалідністю в Лисичанському територіальному центрі соціального обслуговування котрий рік працює мультидисциплінарна команда. Організація такого підходу забезпечує доступність до соціальних послуг, розширення їх спектру, охоплення більшої кількості осіб, насамперед тих, хто мешкає у віддалених районах нашого міста. До складу мультидисциплінарної команди входять соціальний працівник, юрисконсульт, перукар, медична сестра.

Так, вчора, 14 травня, у приміщенні Лисичанського ПК «Діамант» відбулась чергова зустріч мультикоманди з населенням мікрорайону заводу «Пролетарій». Ветеранам, пенсіонерам та особам з інвалідністю було надано інформаційно-консультаційні, юридичні, соціально-медичні послуги та послуги перукаря. Працівники терцентру відповіли на численні запитання присутніх, а перукар підняла настрій новими зачісками.

Зустріч, як завжди, пройшла у теплій та дружній атмосфері. Як результат, близько 20 громадян скористалися послугами фахівців. Учасники заходу відгукнулися теплими словами подяки колективу установи та голові первинної організації ветеранів мікрорайону склозаводу «Пролетарій».

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)