Підопічні Лисичанського територіального центру познайомились з цікавими місцями Лисичанська

 Прийнято вважати, що через музеї суспільство висловлює своє ставлення до історико-культурної спадщини. Збираючи і зберігаючи пам’ятки матеріальної та духовної культури, вони ведуть велику науково-освітню роботу.

З нагоди Міжнародного дня музеїв Лисичанський територіальний центр організував для підопічних відділення денного перебування захід за участю головного зберігача фондів Лисичанського краєзнавчого музею Ольги Бушиної. Зустріч відбулася в мультимедійній кімнаті управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА, де ветерани з великим захопленням відправились у віртуальну подорож цікавими місцями Лисичанська. Завдяки світлинам, які з’являлися на великому екрані, кожен присутній зміг відновити в пам’яті історію рідного краю. Колоритні будинки, історичні, культурні та природні пам’ятки вражали своєю неповторністю. Слідуючи живописним маршрутом подорожі, учасники заходу все більше поглиблювались у надзвичайно чудову атмосферу, яка склала незабутні враження у ветеранів.

Будь-якої погоди підопічні Лисичанського територіального центру залюбки відвідують заходи, організовані установою. Бо саме тут, у дружній атмосфері вони можуть поспілкуватися одне з одним, забути про самотність, отримати гарні емоції та дізнатися багато чого цікавого.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)