В терцентрі відзначили День журналіста

 Щороку, 6 червня, в Україні святкується День журналіста. Це свято тих, хто обрав надзвичайно відповідальну справу — день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об’єктивну картинку нашого життя.

В Лисичанському територіальному центрі соціального обслуговування відбулася зустріч з майстром слова — членом Національного союзу журналістів Тетяною Сильванович.

Тетяна Миколаївна багато років віддала журналістиці і до тепер є позаштатним кореспондентом газети «Новий путь». Гостя розповіла про роботу журналістів, поділилася спогадами про зустрічі з цікавими людьми та відповіла на чисельні запитання. Вона ознайомила присутніх зі своєю книгою «Краєзнавець. Літописець. Борець», яка вийшла в світ у 2020 році, та розповідає про життєвий шлях відомого історика, краєзнавця, почесного ветерана, нашого земляка Юрія Кострицю.

Клієнти відділення денного перебування дізналися багато нового про журналістику та побажали Тетяні Миколаївні творчих успіхів та міцного здоров’я.

На завершення зустрічі присутні побажали журналістам невичерпної енергії та втілення у життя всіх задумів та планів.

Шановні журналісти! Нехай сенсації, які вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини — позитивними, а телевізійні репортажі — яскравими. Нехай ваша робота завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)