Способи подання податкової декларації

ДПІ у м.Лисичанську повідомляє: податкова декларація подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси в один із таких способів (за вибором): — особисто або уповноваженою на це особою; — надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення; — засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису.

Звертаємо увагу, що у разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації, а при поданні податкової декларації в електронній формі, — не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

ДПІ у м.Лисичанську нагадує: подати декларацію, отримати фахові консультації щодо її заповнення та бланки декларацій можна в Центрі обслуговування платників ДПІ у м.Лисичанську за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім.В.Сосюри, 347, I поверх, з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, у п’ятницю з 9:00 до 16:45.

Державна податкова інспекція у м.Лисичанську