Платники міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля спрямували до державного бюджету понад 6 млн грн. військового збору

За словами заступника начальника ДПІ у м. Лисичанську Ірини Філімонової, за перший квартал поточного року платники податків міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля спрямували до Державного бюджету України 6 млн 165,1 тис. грн. військового збору, що більше, ніж за відповідний період минулого року на 2 млн 337,4 тис. грн. або на 61,1%.

«Стабільні надходження збору на підтримку армії, це прояв справжнього патріотизму бізнес — спільноти регіону» — переконана заступника начальника ДПІ у м. Лисичанську.

Нагадуємо: військовий збір сплачують фізичні особи — резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи — нерезиденти, які отримують доходи в Україні та податкові агенти. Інформацію про утриманий військовий збір податкові агенти відображають в оновленому податковому розрахунку Форми 1ДФ, у розділі ІІ, при цьому відомості про фізичних осіб, яким нараховані такі доходи, не зазначаються.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську