Майже 7 мільйонів гривень спрямовано до місцевого бюджету платниками єдиного податку Лисичанського регіону

«За січень-квітень поточного року, юридичні та фізичні особи — підприємці, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету 6 млн 674,9 тис грн. єдиного податку, — повідомила в.о. начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніна Кравченко. — Приріст надходжень у порівнянні до відповідного періоду минулого року складає 174,1 тис. грн.».

За її словами, основну частину надходжень з цього податку — 6 млн 113,0 тис грн., або 91.6%, забезпечили фізичні особи. Юридичні ж особи — платники єдиного податку спрямували до бюджету 561,9 тис грн.

Акцентуємо увагу: фізичні особи-підприємці на офіційному веб-порталі ДФС можуть отримати інформацію щодо бюджетних рахунків з усіх податків і зборів за посиланням: http://sfs.govua/byudjetni-rahunki/.

Окрім того, на офіційному веб-порталі ДФС для платників в електронному сервісі «Електронний кабінет» (https://cabinet.sfs.gov.ua/ ) у приватній частині (особистому кабінеті) з використанням електронного цифрового підпису доступний розділ "Стан розрахунків з бюджетом, який дає можливість переглянути дані щодо розрахунків з бюджетом за останні 2 роки.

Державна податкова інспекція у місті Лисичанську