Удвічі більше ніж торік спрямували до бюджету рентної плати за користування радіочастотами платники Лисичанського регіону

«З початку поточного року платники Лисичанського регіону перерахували 32,3 тис. грн. рентної плати за користування радіочастотними ресурсами, що в 2 рази більше ніж за 8 місяців 2017 року», — повідомила голова комісії з реорганізації, заступник начальника ДПІ у м. Лисичанську Ірина Філімонова.

Нагадаємо: платниками рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України є загальні користувачі радіочастотного ресурсу України, визначені законодавством про радіочастотний ресурс, яким надано право користуватися радіочастотним ресурсом України в межах виділеної частини смуг радіочастот загального користування на підставі: ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України; ліцензії на мовлення та дозволу на експлуатацію радіоелектронного засобу та випромінювального пристрою; дозволу на експлуатацію радіоелектронного засобу та випромінювального пристрою, отриманого на підставі договору з власником ліцензії на мовлення; дозволу на експлуатацію радіоелектронного засобу та випромінювального пристрою.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську