Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження і Луганська обласна військово-цивільна адміністрація підписали Меморандум про співпрацю

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука та Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук підписали Меморандум про співпрацю у сфері енергоефективності.

Меморандум передбачає розробку регіональної програми з відшкодування частини відсотків за «теплими» кредитами для населення.

Голова агентства звернув увагу, що місцева програма дозволить здешевити в регіоні «теплі» кредити та збільшити кількість учасників, які долучаться до енергозбереження.

"Надзвичайно важливо, що регіон, який перебуває у важких соціально-економічних умовах, активізувався і переймається скороченням споживання енергоресурсів, — наголосив Сергій Савчук.

У свою чергу керівник Луганської обласної цивільно-військової адміністрації Георгій Тука зауважив, що питання енергозабезпечення та енергозбереження — одне з першочергових в області. Тому влада Луганщини зацікавлена у співпраці, завдяки якій населення регіону матиме можливість отримати допомогу при впровадженні енергоефективних заходів.

За результатами зустрічі сторони дійшли згоди, що співпраця у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики сприятиме економічному розвитку регіону, створенню додаткових робочих місць на території області, збільшенню надходжень до місцевого бюджету.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація