Запрошуємо взяти участь у Міжнародному Форумі "ЖКГ-Експо-2015"

За інформацією Посольства України в Республіці Казахстан, у період з 17 по 18 жовтня 2015 року у м. Астана (Республіка Казахстан) планується проведення Міжнародного Форуму «ЖКГ-Експо-2015», який відбудеться у виставковому центрі «Корме».

У рамках вищезгаданого заходу відбудеться VIII Міжнародна виставка «ЖКГ-Експо-2015» та V Міжнароднаконференція «Енергетивне ЖКГ та інноваційна будівельна індустрія Казахстану».

Тематичними розділами зазначеної виставки є енергоефективність, енергозбереження, «зелені технології», будівельні технології і матеріали, опалення, теплоізоляція, гідроізоляція, водопостачання, світлотехніка, тверді побутові відходи, ліфтове господарство, нанотехнології тощо.

Організатором виставкового заходу є виставкова компанія «Fair Expo».

Більш детальна інформація за тел.: +7 7172 54 26 77, +7 7172 54 26 78; e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Зацікавленим звертатись до управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451) 72600, ел.адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .