Запрошуємо взяти участь в міжнародній виставці "Rakhaa Expo 2015" у м. Аммані (Йорданія)

За інформацією Посольства України в Йорданії, у період з 12 по 15 жовтня 2015 року у м. Аммані (Йорданія) планується проведення міжнародної виставки «Rakhaa Expo 2015».

Тематичними розділами виставки є енергетика та відновлювальна енергетика, інформаційно-технологічні системи, фармацевтична та медична промисловість, будівництво та будівельні матеріали, нерухомість та інвестиції в нерухоме майно, туризм та туристичні інвестиції, телекомунікації та Інтернет — провайдери, продукти харчування, сільське господарство, ветеринарія, тваринництво, фінансовий і банківський сектор, електричне обладнання, комп’ютери і побутові прилади, поліграфія, видавництво, побутові та офісні меблі, легка промисловість, вироби із шкіри та ювелірні прикраси, косметика.

Заявки на участь у міжнародній виставці «Rakhaa Expo 2015» приймаються до 17 вересня 2015 року.

Організатором виставкового заходу є Асоціація бізнесменів аль-Раха та група компаній Афак.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел.: + 9627 9686 8960; e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та на сайті: http://rakhaaexpo.com/en/index.html

Зацікавленим звертатись до управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451) 72600, ел.адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.