Запрошуємо взяти участь у торгівельній виставці "Flanders International Trade Expo", яка відбудеться у Бельгії

За інформацією Посольства України в Королівстві Бельгія, у північному регіоні країни — Фландрії щороку проводиться найбільша торгівельна виставка «Flanders International Trade Expo», що збирає щороку понад 75 тис. відвідувачів.

Організатор виставки «Flanders International Trade Expo».

Темою стенду можуть бути як туристичний, транспортний чи виробничий потенціал, так і товари або послуги, які українські компанії бажають просувати на бельгійський ринок.

Участь у виставці передбачає презентацію, а також можливість організації семінарів з бізнесовими колами Фландрії. Орієнтований розрахунок витрат та електронна презентація виставки, яка містить, зокрема, орієнтований план організації виставки, додаються.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел.: + 32 (0) 9 241 5500/241 55 11; e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та на сайті: http://www.ijv-ifas.be/

Зацікавленим звертатись до управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451) 72600, ел.адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.