Щодо виставкових заходів у Туреччині 23-27 лютого 2010 р.

Доводимо до Вашого відома, що у період з 24 по 27 травня 2010 року у м. Трабзон (Туреччина) Підсекретаріат з зовнішньої торгівлі при Прем’єр-Міністрі Турецької Республіки спільно зі Спілкою експортерів Східного Чорномор’я, з метою розвитку ринку будівельних матеріалів Туреччини, організовують програму Торгівельної місії для представників компаній-імпортерів відповідної продукції з України.

У рамках зазначеної програми представники українських компаній матимуть унікальну нагоду зустрітися з провідними виробниками та експортерами будівельних матеріалів регіону Чорного моря Туреччини. 

Програма Торговельної місії передбачає проведення двосторонніх зустрічей між українськими та турецькими бізнесменами, а також відвідування підприємств за кошти організаторів.

Витрати на проживання у готелі, сніданок та трансфер аеропорт-готель-аеропорт забезпечує турецька сторона, витрати на дорогу (переліт Україна-Туреччина-Україна) оплачують самі учасники.

У зазначеному заході бажана участь українських фірм, що обиратимуться з числа підприємств, працюючих у відповідному секторі економіки України, мають потенціал для імпорту відповідної продукції та не мають власного представництва у Туреччині.

З усіх питань щодо участі у програмі Торгівельної місії потрібно звертатись до Офісу Торгового Радника Посольства Туреччини в Україні за номером телефону: (044) 284 83 17.

Начальник управління економіки
Лисичанської міськради О.Ю. Лєснов