Модельний статут для товариства з обмеженою відповідальністю

До уваги суб’єктів господарювання!

Верховною Радою України 21.04.2011 за № 3262 прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження принципу державної реєстрації юридичних осіб на підставі модельного статуту».

На виконання вищезазначеного Закону постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1182 «Про затвердження модельного статуту товариства з обмеженою відповідальністю» затверджено модельний статут товариства з обмеженою відповідальністю.

Звертаємо увагу, що здійснювати діяльність на підставі модельного статуту можуть на даний час тільки товариства з обмеженою відповідальністю. Це стосується як новостворених товариств, так і існуючих, якщо останніми буде прийнято рішення про перехід на здійснення діяльності на підставі модельного статуту.

Проекти модельних статутів інших організаційно-правих форм суб’єктів господарювання розробляються Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.

За більш детальною інформацією можна звертатися у відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Лисичанської міської ради за адресою: м. Лисичанськ, вул. Комсомольська, 10, кабінети 18, 21, або за телефонами: 7-32-47, 7-33-19. Дану інформацію розміщено на сайті Державної реєстраційної служби України за адресою: http://www.drsu.gov.ua/show/1508

Державний реєстратор