Запрошуємо до участі у XV Всеукраїнському чемпіонату з перукарського мистецтва «Чарівна мить»

17-18 травня 2012 в рамках XV ювілейної міжнародної виставки «Технологія краси — століття ХХІ» відбудеться ХV Всеукраїнський чемпіонат з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска’2012», організаторами якого є Український союз об’єднань, підприємств і організацій побутового обслуговування населення та компанія «ЕкспоЮгСервіс».

Конкурс проводиться в концертно-виставковому комплексі Одеського морського вокзалу (м. Одеса, вул. Приморська,6).

Чемпіонат буде проводитись в особистому та командних заліках.

На чемпіонаті відбудуться конкурси:

  • з перукарської майстерності в жіночій та чоловічій номінаціях (дорослі та юніори);
  • в номінації «Модний образ» (FULL FASHION LOOK) за темою: «Футбольні пристрасті»;
  • з декоративної косметики: молодіжний конкурс за темою: «Симфонія дощу»; фантазійний макіяж та боді-арт за темою: «Веселковий настрій»;
  • з манікюру: моделювання нігтів (акрилові) та арт-дизайн нігтів (об’ємний).

На чемпіонаті також будуть проведені майстер-класи, шоу-показ зачісок, виставка- продаж обладнання і товарів.

Призери чемпіонату в особистому заліку і команди областей за 1-3 місця будуть нагороджені призами, до 5 місця включно — дипломами, всі також отримають дипломи учасника Чемпіонату.

Вартість участі одного учасника в одній номінації — 300 грн, за участь у 2-х номінаціях — 450 грн, у 3-х номінаціях — 550 грн, учні та студенти галузевих навчальних закладів сплачують відповідно 200 грн, 300 грн та 350 грн. Витрати на відрядження, проїзд на чемпіонат, проживання, пошук та забезпечення моделей для конкурсу здійснюються за рахунок учасників або їх спонсорів.

Положення про ХV Всеукраїнський чемпіонат з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска’2012», Умови виконання конкурсних робіт на XV Всеукраїнському чемпіонаті з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска’2012», форма заявок на особисту і командну участь додаються в електронному вигляді.

За додатковою інформацією щодо участі у зазначеному конкурсі звертатися безпосередньо до Президента союзу перукарів Луганської області Говорко Світлани Вікторівни за тел. 80502381989.

Умови конкурсу, форма заявок на особисту і командну участь (255.45 kB, zip)