27 грудня відбудеться конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою

Мета проведення робіт із землеустрою — проведення інвентаризації земельних ділянок на виконання заходів Програми розвитку земельних відносин м. Лисичанська Луганської області на 2018-2020 роки.

Дані про об’єкт із землеустрою: категорія землі — землі житлової та громадської забудови, код КВЦПЗ — 03.01. для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.

Орієнтований загальний розмір земельних ділянок 0,15 га. Об’єктами інвентаризації є земельні ділянки на яких розташовані об’єкти комунальної власності:

— адміністративна будівля з гаражем за адресою: Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Штейгерська, 14;

— адміністративна будівля з гаражами за адресою: Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Штейгерська, 12.

До конкурсу допускаються юридичні особи, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та у складі яких працює за основним місцем роботи не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників, які є відповідальними за якість робіт із землеустрою; фізичні особи — підприємці, які володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованими інженерами-землевпорядниками, відповідальними за якість робіт із землеустрою.

Виконавцями робіт із землеустрою надаються копії документів що підтверджують наявність технічного та технологічного забезпечення, копії сертифікатів інженерів — землевпорядників, та документи передбачені п. 2.4. р. ІІ «Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою», затвердженого наказом ФДМУ від 29.09.2011 N 1420.

Останній день прийняття документів 19.12.2018 р. Конкурс відбудеться 27.12.2018р. о 10.00 в управлінні власності за адресою: м. Лисичанськ, вул. Штейгерська, 31. Телефон для довідок: 7-35-86.

Додаткова інформація щодо умов проведення конкурсу розміщена на сайті Лисичанської міської ради: lis.gov.ua

Управління власності Лисичанської міської ради