Медико-технична бригада буде здійснювати виїзні прийоми за наступним графіком

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради відповідно до покладених повноважень та діючого законодавства організовує роботу по забезпеченню осіб з обмеженими фізичними можливостями протезно-ортопедичними виробами, засобами для пересування, особистої гігієни, меблями та оснащенням.
Щокварталу в управлінні праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради проводить прийом виїзна медико-технична бригада Харківського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства. Виїзні прийоми організовані з метою забезпечення доступності отримання особами з обмеженими фізичними можливостями послуги протезування і ранньої реабілітації. Підприємство безкоштовно забезпечує осіб з інвалідністю засобами для особистого догляду і захисту, ортопедичним взуттям, ортезами різного функціонального призначення, протезами нижніх і верхніх кінцівок. Також, здійснює ремонт протезно-ортопедичних виробів.
3 березня 2017 року відбувся плановий щоквартальний прийом осіб з обмеженими фізичними можливостями бригадою Харківського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства. Спеціалістами-ортопедами та протезистами були проведені огляд і консультація, оформлені замовлення, зняті мірки, проведені примірки виробів, одночасно видана готова продукція. У результаті послугу отримали понад 150 жителів міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля.
В 2017 році медико-технична бригада буде здійснювати виїзні прийоми в м. Лисичанську за наступним графіком:
02.06.2017 з 9.00 до 12.00;
01.09.2017 з 9.00 до 12.00;
01.12.2017 з 9.00 до 12.00.
Телефон для довідок Харківського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства: (057) 712-87-42.
Телефон для довідок управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради: 7-30-27.
Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради