До уваги учасників АТО/ООС

 Управлінням праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради в 2020 році до переліку суб'єктів надання послуг з психологічної реабілітації учасникам Революції Гідності, учасникам АТО/ООС, які відповідають Вимогам до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації, затвердженим наказом Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 № 597, включено

Дочірнє підприємство «Південь-Курорт-Сервіс» за місцем знаходження: вул. Гагаріна 1а, смт. Сергіївка, Білгород-Дністровський район, Одеська область, 67780.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради (далі – управління) за адресою вул. Малиновського 22А, каб. № 4 та надати наступні документи:

 

- заяву складену у довільній формі;

- копію документа, що посвідчує особу громадянина України;

- копію посвідчення учасника бойових дій, або особи з інвалідністю внаслідок війни, або учасника війни, або постраждалого учасника Революції Гідності;

- копію документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції, або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення, або копію документа про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення.

З наданням оригіналів документів, довідок.

Управління працює з понеділка по четвер з 800 до 1700 години, у п’ятницю з 800 до 1600 години, перерва з 1200 до 1248, конт. тел. (06451) 7 30 27.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради