Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація оголошує конкурс на зайняття вакантної посади директора терцентру

Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області відповідно до розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації від 03.09.2021 №986 та частини другої статті 13 Закону України «Про соціальні послуги», Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (далі — терцентр).

Місце знаходження терцентру: 93100, Луганська область, м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22Б.

Основні напрями діяльності терцентру:

  • — виявлення громадян, які потребують надання соціальних послуг, формування електронної бази даних таких громадян, визначення (оцінювання) їх індивідуальних потреб у наданні соціальних послуг;
  • — забезпечення якісного надання соціальних послуг;
  • — установлення зв’язків з підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності, фізичними особами, родичами громадян, що обслуговуються територіальним центром, з метою сприяння в наданні соціальних послуг.

Умови оплати праці директора терцентру визначені Наказом Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України від 05.10.2005 № 308/519.

Період подання документів для участі в конкурсі з 03.09.2021 по 17.09.2021 за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22А, каб. № 3.

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає на електронну пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. такі документи:

  • — заяву про участь у конкурсі за визначеною формою (форма додається);
  • — належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  • — автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • — мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • — довідку про відсутність судимості;
  • — перспективний план розвитку Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня у відповідній сфері діяльності — не менше ніж 5 років.

Проведення конкурсного відбору відбудеться 24.09.2021 в приміщенні Лисичанської міської військово-цивільної за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. М. Грушевського, 7.

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів — заступник начальника управління соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації — начальник відділу адміністративного забезпечення Горбенко Вікторія Вікторівна, телефон: (06451) 7-28-56.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА