В Лисичанську відбулось засідання чергової 28-ї сесії

Вчора, 25 травня, в Лисичанську відбулось засідання чергової 28-ї сесії Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міські голови Новодружеська та Привілля, керівники та співробітники державних органів влади, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації .

 

Під час пленарного засідання був прийнятий до відома звіт щодо виконання міського бюджету за І квартал 2017 року та внесені зміни до міського бюджету на 2017 рік. Також депутати прийняли рішення про регулювання земельних відносин та затвердили Перелік об’єктів, що підлягають відчуженню.

На сесії були прийняті Програма регулювання чисельності безпритульних тварин на території м. Лисичанська на 2017 — 2020 роки, Міська цільова соціальна програма протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу в м. Лисичанську на 2017-2018 роки та Міська програма забезпечення пожежної безпеки на 2017-2018 роки.

Окрім того, під час засідання сесії депутати підтримали звернення міської громадської організації «Ветерани Чорнобиля м. Лисичанська» стосовно звернення до органів державної влади щодо відновлення виплат чорнобильцям та членам їх родин. Також більшістю голосів була підтримана заява депутатської фракції «Опозиційний блок» стосовно скасування Указу Президента про заборону доступу до соцмереж.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органы власти» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».