Засідання виконавчого комітету пройшло у міській раді

Сьогодні, 15 травня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі і про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали, взяли до відома та винесли на розгляд чергової сесії міської ради звіт щодо виконання міського бюджету за І квартал 2018 року, а також взяли до відома інформацію про результати рейтингової оцінки діяльності виконавчого комітету Лисичанської міської ради Луганської області та інформацію про підсумки роботи комунальних підприємств та установ м. Лисичанська в опалювальний період 2017-2018 років і затвердили заходи щодо своєчасної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери до наступного сезону.

Окрім того, під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про закріплення територій обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти для обліку дітей дошкільного й шкільного віку; про вшанування обдарованих дітей, лауреатів конкурсів, олімпіад, а також педагогів, працюючих з ними; про організацію харчування школярів у ІI півріччі 2018 року та склад міської комісії з прийому дітей у заклади дошкільної освіти. Погодили встановлення пункту прокату дитячих автомобілів та атракціонів у місті; організацію виїзної торгівлі на території міста; проведення гастролей цирку-шапіто; затвердили акти санітарно-технічного стану будинків; виділили одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля; внесли зміни до складу низки міських Координаційних рад у зв’язку із кадровими змінами тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».