У Лисичанську відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків

Сьогодні, 31 травня, в Лисичанській міській раді відбулося засідання Координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків під головуванням заступника міського голови Ігоря Ганьшина

До роботи Координаційної ради долучились представники організацій та підприємства різної форми власності, зокрема ПАТ «Рідкісні гази», КП «Лисичанськтепломережа», ЛКСП «Лисичанськводоканал», ТОВ «Лисичанський пивоварений завод», ПРАТ «ЛИНІК».

Під час засідання головний спеціаліст відділу освіти Юлія Курпас доповіла про організацію роботи 19 літніх мовних таборів на базі закладів середньої та загальної освіти та зазначила, що у цьому році заплановано охопити літнім відпочинком 1620 дітей пільгових категорій за кошти міського бюджету та близько 350 дітей за батьківські кошти.

Про організацію роботи табору з денним перебуванням «Рекорд» при Лисичанській міській дитячий юнацько-спортивній школі проінформував присутніх т.в.о. директора КЗ «ЛМДЮСШ» Дмитро Ладік. Відкриття табору заплановано на 4 червня 2018 року. За 14 днів у «Рекорді» відпочинуть 66 вихованців міської ДЮСШ, що показали найкращі спортивні результати у 2017-2018 навчальному році, — підкреслив Дмитро Олексійович.

Начальник відділу культури Людмила Ткаченко ознайомила членів координаційної ради з планом проведення культурно-масових заходів для таборів з денним перебуванням на червень 2018 року. Людмила Вікторівна зазначила, що на дітлахів чекає дуже насичена розважально-конкурсна програма, заходи якої допоможуть розкрити творчі здібності кожної дитини.

Окрім того, представники організацій та підприємств міста презентували програми оздоровлення та відпочинку дітей своїх працівників влітку 2018 року, якими заплановано охопити більш ніж 300 дітей.

Зазначимо що, підприємства ПРАТ «ЛИНІК», ПАТ «Лисичанськвугілля», ПАТ «Рідкі гази», ТОВ «Лисичанський пивоварений завод», ЛКСП «Лисичанськводоканал», КП «Лисичанськтепломережа» плідно, постійно та активно працюють у напрямку відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків.

Підводячи підсумки зустрічі, голова Координаційної ради Ігор Ганьшин подякував структурним підрозділам Лисичанської міської ради та організаціям і підприємствам міста за належний рівень підготовки оздоровчої кампанії 2018 року.