Міський голова Сергій Шилін зустрівся з представниками компанії AuxBridge

Сьогодні, 15 травня, міський голова Сергій Шилін зустрівся з представниками ізраїльської компанії AuxBridge Майклом Гірелем та Оксаною Потапенко.

В ході заходу гості запропонували очільнику міста впровадження багатофункціональної платформи PeopleCity, яка успішно працює останні 5 років у 30% муніципалітетів Ізраїлю.

People City працює в режимі реального часу, використовуючи сучасну технологію публічного цифрового каналу та допомагає розподіляти роботу між працівниками муніципалітету. Швидкий та простий канал комунікації, покликаний налагодити співпрацю між органами міської влади та мешканцями міста. Платформа має в собі набір сучасних інструментів, корисних для кожного мешканця міста: кнопок тривоги, вуличних знаків, інформаційних стендів, рекламних площ, веб-сайтів та інших.

Система PeopleCity дозволяє кожному члену територіальної громади надсилати повідомлення до органу міської влади за допомогою зручних он-лайн форм та використовуючи будь-який інструмент зв’язку: мобільний телефон, планшет, комп’ютер. А також в режимі реального часу слідкувати за станом його розгляду.

Для співробітників органів міської ради PeopleCity – це CRM-система, яка дозволяє швидко опрацьовувати запити мешканців міста і невідкладно реагувати на проблеми. Система автоматично передає задачі відповідальним особам, що сприяє ефективній роботі муніципалітету.

Міський голова Сергій Шилін, у свою чергу, подякував представниками компанії AuxBridge за цікаву пропозицію та зазначив, що влада Лисичанська завжди готова до співпраці і відкрита до діалогу, та на жаль, в місті існує безліч нагальних питань та проблем, що потребують першочергового вирішення та фінансування.