Відбулось засідання чергової 66-ї сесії Лисичанської міської ради

Сьогодні, 30 травня, відбулось засідання чергової 66-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, керівники та співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Під час засідання депутати затвердили звіт щодо виконання міського бюджету за 1-й квартал 2019 року, внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік та ухвалили низку питань щодо регулювання земельних відносин.

Депутатським корпусом було підтримано рішення про здійснення самостійної фінансової та економічної діяльності службою у справах дітей Лисичанської міської ради з 1 червня 2019 року, внесені зміни до Програми природоохоронних заходів місцевого значення та до Плану діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, вирішено провести конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Лисичанська

Також депутати підтримали звернення стосовно зареєстрованого у Верховній Раді України законопроекту від «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування місцевих податків та зборів» (додається).

Зазначимо, що розгляд питань про дострокове припинення повноважень Лисичанського міського голови та секретаря Лисичанської міської ради було перенесено на засідання наступної чергової сесії міської ради.

Окрім того, під час засідання до депутатського корпусу звернулась керівник ініціативної групи автомобілістів Вікторія Балабан щодо незадовільного стану автошляхів і тротуарів міста та виступила з пропозицією спрямувати свою роботу на здійснення активних заходів з їх відновлення, ремонту та утримання у належному стані.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».