У Лисичанську відбулось чергове засідання виконкому міської ради

Сьогодні, 19 травня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання члени виконкому розглянули та затвердили рішення про будівництво та архітектуру, ухвалили та винесли на розгляд чергової сесії міської ради звіт щодо виконання міського бюджету за І квартал 2020 року та інформацію про виконання в 2019 році Програми сприяння розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва у місті Лисичанську на 2018-2020 роки.

Окрім того, під час засідання члени виконкому взяли до відома інформацію про здійснення опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність яких обмежена, про підсумки роботи комунальних підприємств та установ міста в опалювальний період 2019-2020 років та затвердили заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери м. Лисичанська до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.

Також на черговому засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення про відновлення в повному обсязі графіку руху на міських маршрутах загального користування, вшанування обдарованих дітей, лауреатів конкурсів, олімпіад, а також педагогів, працюючих з ними та про планування та забезпечення розвитку мережі закладів загальної середньої освіти тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».