Увага! Учасники дорожнього руху

Шановні мешканці та гості міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля!

В ніч с 15 на 16 листопада на Луганщині випав перший сніг, наслідки якого розпочали ліквідовувати співробітники комунального підприємства «Лисичанський Шляхрембуд».

Дорожники працюють у цілодобовому черговому режимі, особовий склад та техніка напоготові, і за необхідності, оперативно реагуватимуть для забезпечення проїзду автодорогами міста Лисичанськ.

За прогнозами синоптиків, днями на Луганщині очікується погіршення погодних умов: сніг, зниження температури, сильний вітер. Вночі від -5 до −7 градусів морозу, опади із сильним вітром.

Попри будь-які погодні примхи, працівники КП «Лисичанський Шляхрембуд» готові забезпечити проїзд на всіх автодорогах, що входять у сферу їх відповідальності.

Військово-цивільна адміністрація міста Лисичанськ звертається до усіх власників автотранспорту з проханням бути обережними на міських дорогах. Нагадує про необхідність заміни літніх гумових шин на зимові та, за можливістю, утриматися від поїздок на власному автотранспорті, бо складні погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах. Особливої уваги дорога потребує від водіїв пасажирських автобусів, вони відповідають не тільки за власну безпеку, а й за безпеку пасажирів.

Шановні керівники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці та мешканців міст! Своєчасно очищуйте від снігу та оброблюйте протиожеледними засобами території, визначені Типовими правилами благоустрою території населеного пункту, затвердженими наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху з усією відповідальністю поставитися до погодних змін.