У Лисичанський міській раді пройшло чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 19 вересня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання перший заступник міського голови Андрій Шальнєв.

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про будівництво та архітектуру, про опіку та піклування та про розподіл житлової площі. Також заслухали та винесли на розгляд чергової сесії міськради звіт про хід реалізації Програми економічного і соціального розвитку міста Лисичанська у І півріччі 2017 року; заслухали та взяли до відома звіт про стан атестації робочих місць за умовами праці на підприємствах міста, в установах, організаціях міста та рекомендували керівникам підприємств, установ і організацій усіх форм власності забезпечити своєчасне та якісне проведення атестації робочих місць за умовами праці, надання працівникам відповідно до законодавства пільг та компенсацій за роботу в шкідливих умовах; заслухали та взяли для відома інформацію про підготовку спортивного резерву серед вихованців Лисичанської міської ДЮСШ та стан спортивних споруд цієї ДЮСШ.

Окрім того, під час засідання члени виконавчого комітету затвердили рішення про організацію підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України восени 2017 року; про підсумки відбору кандидатів до військових навчальних закладів із числа цивільної молоді у 2017 році та завдання на 2018 рік; затвердили акти санітарно-технічного стану деяких будинків, виділили кошти на проведення загальноміських заходів тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».