В Лисичанську відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Вчора, 14 травня, в Лисичанській міській раді відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолив міський голова Сергій Шилін.

На порядку денному знов злободенне питання — часткове обмеження постачання електричної енергії на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал», внаслідок якого абоненти частини міста, а також мешканці міст Привілля та Новодружеськ залишилися без водопостачання.

З даного питання було заслухано головного інженера ЛКСП «Лисичанськводоканал» Віктора Францова та заступника начальника Лисичанського РЕМ ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» з енергозбуту Олександра Дашевського.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення, місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій забов'язала ТОВ «ЛЕО» виконувати ст.6 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», забезпечити безперебійне електропостачання об’єктів ЛКСП «Лисичанськводоканал», а також не допускати їх відключення. Також було надано відповідні доручення управлінню з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі ЖКГ та ЛКСП «Лисичанськводоканал» щодо стабілізації ситуації, яка склалась у містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля.

Крім того, було вирішено звернутись до ГУ ДСНС України в Луганській області щодо здійснення підвозу питної та технічної води на об’єкти соціальної сфери, які залишились без водопостачання.