В Лисичанську відбулось засідання комісії з контролю за реалізацією виконання "Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки"

Сьогодні, 7 вересня, в Лисичанській міській раді відбулось засідання комісії з контролю за реалізацією виконання «Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки».

В роботі комісії взяли участь начальники та спеціалісти управлінь, відділів та служб Лисичанської міської ради, представники органів державної влади, голови міст Новодружеська та Привілля.

На порядку денному були розглянуті питання запобігання поширенню бродяжництва, правомірності використання земельних ділянок комунальної власності юридичними особами та фізичними особами підприємцями, в тому числі в розрізі неодноразових звернень мешканців південних мікрорайонів м. Лисичанська стосовно діяльності ТОВ «Луганськпереробка».

Також членами комісії були розглянуті лист Лисичанського ВП ГУНП в Луганській області щодо проведення капітального ремонту та реконструкції кімнат для затриманих у Лисичанському ВП ГУНП, службова записка начальника відділу адміністративних послуг про встановлення відеокамер у приміщенні Центру надання адміністративних послуг та листа-пропозиції Лисичанського МВ філії Держаної установи «Центр пробації» в Луганській області щодо ініціювання питання про розробку та затвердження цільової програми профілактики та протидії рецидивній злочинності.

Окрім того були розглянуті питання про подальше впровадження єдиного комплексу відеоспостереження за громадськими місцями і вулицями з масовим перебуванням людей та найбільш ускладненою криміногенною обстановкою.

З усіх питань прийняті відповідні рішення та доведені до відома виконавців.

Відділ мобілізаційної, режимно-секретної роботи та цивільного захисту Лисичанської міської ради