В Лисичанську відбулось засідання координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків

Сьогодні, 20 вересня, в Лисичанській міській раді відбулося засідання координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків під головуванням заступника міського голови Ігоря Ганьшина.

В роботі комісії взяли участь начальники та співробітники відділів та служб Лисичанської міської ради, співробітники управління Держпродспоживслужби у м. Лисичанську, Лисичанського міського управління ГУ ДСНС України в Луганській області, ЦМЛ ім. Титова.

На засідання Координаційної ради були запрошені представники організацій та виробництв міста: КП «Лисичанськтепломережа», ПАТ «Лисичанськвугілля», ЛКСП «Лисичанськводоканал», ПрАТ «ЛИНІК».

В ході засідання були підведені підсумки літньої оздоровчої кампанії 2018 року. Під час виступу начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт наголосила, що за підсумками літньої оздоровчої кампанії 2018 року, різними формами оздоровчих та відпочинкових послуг було охоплено 3782 дітей пільгових категорій. З них оздоровлено 611 дітей та охоплено різними формами відпочинку 2993 дітей.

Також членами комісії розглянуто питання планування роботи пришкільних літніх мовних таборів з денним перебуванням та роботи табору з денним перебуванням «Рекорд» при Лисичанській міській ДЮСШ на 2019 рік.

Окрім того, на засіданні було розглянуто питання про внесення змін до Положення про порядок направлення дітей на оздоровлення та відпочинок до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» і державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» за рахунок бюджетних коштів.

По закінченню засідання за активну участь в проведенні «Літньої оздоровчої кампанії 2018 року серед дітей та підлітків міста Лисичанськ» були відзначені колективи ПрАТ «ЛИНІК», ПАТ «Лисичанськвугілля», та КП «Лисичанськтепломережа».

Відділ у справах сімї, молоді та спорту Лисичанської міської ради