Пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради

Сьогодні, 3 вересня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна

Під час засідання було розглянуто та затверджено питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Також члени виконкому погодили та винесли на розгляд чергової сесії міської ради Програму загальноміських заходів по роботі з керівниками вуличних комітетів та Почесними громадянами м. Лисичанська на 2020 рік та Програму із підготовки та проведення загальноміських заходів на 2020 рік.

Окрім того, на засіданні виконкому був затверджений список громадян, яким надається одноразова грошова допомога на придбання котлів індивідуального опалення, акти санітарно-технічного стану будинку, вартості капітального ремонту житлової квартири осіб з інвалідністю, внесені зміни до складу деяких міських комісій у зв’язку з кадровими змінами, накладені адміністративні стягнення тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».