У Лисичанську з Віталієм Комарницьким обговорили подальший розвиток Луганщини

Вчора, 10 вересня, в Лисичанській міській раді відбулась зустріч голови Луганської обласної державної адміністрації — керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького з міським головою Сергієм Шиліним, окремими депутатами міської ради та представниками громадськості. У зустрічі також взяли участь керівники департаментів Луганської обласної державної адміністрації, заступники Лисичанського міського голови, директори ЛКСП «Лисичанськводоканал» та комунальних підприємств, ЗМІ.

Під час зустрічі Віталій Комарницький окреслив пріоритетні напрямки розвитку Луганщини, які потребують державного рівня підтримки, а саме: розвиток залізничного сполучення між північчю та сходом області, електрифікація станції «Золотарівка», відновлення роботи скляного та содового заводів у місті Лисичанську, розвиток вугільної галузі тощо.

Також учасники зустрічі обговорили шляхи виходу із ситуації, що склалась у зв’язку з припиненням постачання електричної енергії на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал».