У Лисичанську виділили 1 500 000 грн. на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал»

Вчора, 12 вересня, відбулось засідання позачергової 72-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, Новодружеський міський голова Андрій Гайдуков, керівництво комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.  

Розпочалась сесія міськради з виступу комерційного директора ТОВ «ЛЕО» Андрія Колосова щодо погашення заборгованості за енергопостачання.

Під час засідання депутати виділили 1 500 000 грн. на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал», внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік та до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2019 рік.

Також депутатським корпусом було вирішено направити звернення до прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, голови Луганської облдержадміністрації Віталія Комарницького про вжиття надтермінових заходів щодо вирішення питань сталого водопостачання та енергопостачання міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля, що можуть бути вирішені лише на державному рівні.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».

DSC00247