Про роботу міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги

Вчора, 19 вересня, в приміщенні управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради відбулося чергове 24-е засідання міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги під головуванням заступника міського голови Максима Головньова.

Під час засідання комісією розглянуті питання призначення житлової субсидії в окремих випадках, визначених Положенням про порядок призначення житлових субсидій (постанова КМУ від 21.10.1995 № 848), та питання щодо взяття на облік до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги (постанова КМУ від 29.01.2003 № 117).

Зокрема, членами комісії було розглянуто всього 20 заяв громадян, в тому числі щодо:

  • — призначення житлової субсидії — 18;
  • — внесення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, за місцем їх фактичного проживання — 2.

По кожній заяві рішення приймається з урахуванням акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї та наданих до заяви документів.

За підсумками розгляду заяв комісією прийнято рішення щодо призначення житлової субсидії:

  • — на понаднормову площу житла — 7 заявникам;
  • — на фактично проживаючих осіб — 5 заявникам.

Щодо інших заяв з питання призначення житлової субсидії комісією прийнято відповідні рішення.

З питання внесення до Єдиного державного реєстру осіб, які мають право на пільги за місцем його фактичного проживання комісією прийнято позитивне рішення.

Окрім того, комісією було розглянуто одне подання з питання припинення надання житлової субсидії 2 особам, які не повідомили про зміну складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарства.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради