«Молодіжні субкультури та їх вплив на розвиток особистості сучасних старшокласників»

14 квітня 2009 року на базі методичного кабінету відділу освіти Лисичанської міської ради відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загально-освітніх навчальних закладів міста «Молодіжні субкультури та їх вплив на розвиток особистості сучасних старшокласників». В роботі семінару також взяли участь В.В. Бордюгова, заступник директора, та Л.В. Суздалова, начальник оргвідділу Луганського обласного центру розвитку дитячого руху «Лугарі», О.М. Колесніков, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Лисичанської міської ради.
Учасники семінару розглянули актуальні питання щодо формування соціокультурних цінностей сучасної молоді (доповідач - методист відділу освіти О.М. Ладига), особливостей молодіжних субкультур, сучасного стану неформального молодіжного руху в Україні та чинників небезпеки, що несуть в собі певні молодіжні субкультури (доповідач - В.В.Бордюгова), а також ознайомилися з роботою молодіжних організацій м. Лисичанська (доповідач - О.М. Колесніков).
В рамках семінару начальником оргвідділу обласного центру розвитку дитячого руху «Лугарі» Л.В. Суздаловою також було проведено тренінг «Школи лідера» з активістами шкільної дитячої організації ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 «Неформальний дитячий рух в Україні».